Top

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat een artikel niet aan uw wensen voldoet. Dan is het fijn dat u, gerekend vanaf de ontvangstdatum, u 14 dagen de tijd heeft om dit aan te geven dat u het wilt terug sturen. U heeft dan uiterlijk nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk terug te sturen.Retoursturen naar CheapyCheapy.nl is geen probleem!
Zodra uw retouraanvraag bij ons binnen is, wordt u op de hoogte gesteld, en u krijgt van ons een retournummer.
Zodra wij uw (retour)bestelling hebben ontvangen, wordt uw aankoopbedrag (incl. verzendkosten) terug gestort op de bij ons bekende rekening, waarmee u ook de bestelling heeft gedaan. De terugbetalingen dienen conform de Stichting Webshop Keurmerk, binnen 14 dagen worden gedaan, echter worden bij ons de terugbetalingen altijd op de eerst komende Maandag gedaan, dus altijd binnen 7 dagen. Het kan echter voorkomen dat uw aankoopbedrag er niet direct op uw rekening staat, dat kan, afhankelijk van uw bank, tussen de 1 en 3 werkdagen zijn. Al met al een veilig gevoel.


CheapyCheapy.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door CheapyCheapy.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. CheapyCheapy.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Aan:
Cheapycheapy.nl
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
084-0036077
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.