Top

Over Cheapycheapy.nl

Hoe is CheapyCheapy.nl ontstaan, en wie zijn wij?


CheapyCheapy.nl, de webshop met de naam die je nooit meer vergeet!Het begon allemaal in het jaar 2007. We hadden al een andere webshop, meer voor de zakelijk klanten, en wilde daar een webshop bij maken, voor de partikuliere klanten (uiteraard zijn zakelijke klanten hier ook welkom).

De naam van de webshop moest zo gekozen worden, dat als je aan iemand over 3 jaar zou vragen, hee, waar heb je dat gekocht, dat je direct kunt zeggen, nou, bij die webshop!

We hebben toen een online  wedstrijd uitgeschreven, en de gene met de beste naam, zou een leuke Gadget winnen. Nou, dat hebben we geweten, wat een variatie aan namen komen er dan voorbij. In totaal hebben we 637 webshop-namen mogen ontvangen!
Na een maand, toen de actie was afgelopen, zijn we er eens voor gaan zitten, en hebben uiteindelijk de naam gekozen, die iedereen bij blijft, nu, volgende week, volgend jaar, ja zelfs na 3 jaar zie ik nog mensen, die vragen of we de webshop nog hebben?

CheapyCheapy.nl


Dat was dus in 2007, nu, vele jaren later is CheapyCheapy.nl een naam waar je niet meer om heen kunt gaan. Weet u bijvoorbeeld nog waar u vorig jaar die ene kleine gadget  of dat speciale artikel heeft gekocht? Zie je wel! Het werkt echt!

Kortom, welkom bij CheapyCheapy.nl een naam om nooit meer te vergeten, en altijd de leukste gadgets. Misschien zijn wij niet de grootste webshop, maar we hebben wel een wisselend assortiment.

Veel winkelplezier in onze webshop, en mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Mist u iets? Ook daar voor kunt u een email sturen, en we proberen het te krijgen. We denken dus mee met u!


CheapyCheapy.nl - Team