Top

Levering en Retourneren

Levering en Retourneren van CheapyCheapy.nl


  • Het verzenden van uw bestelling

Onze meeste bestellingen worden bezorgd door PostNL, of in een enkele keer met DHL of DPD. Wanneer uw bestelling te groot is om door uw brievenbus te passen zal deze als pakket worden verstuurd. Nadat wij uw betaling binnen hebben, zorgen wij dat deze in de meeste gevallen het de volgende binnen is, maar normaal gesproken wordt het binnen 3-5 werkdagen  verzonden. Als er sprake is van een deel-zending, dan informeren wij u daar over. Bezorgadres kan geen postbus zijn.

 

  • Vertraagde verzending

In het uiterste geval duurt uw levering maximaal 30 dagen, mocht dit zo zijn, dan berichten wij u daar over. Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden. In uw account kunt u zien of een bestelling reeds is verzonden of nog wordt verwerkt. U krijgt bij elke status-verandering een email.

 

  • Verzendkosten
De verzend en handelingskosten varieëren van €0.68 tot 20 gram, tot € 3.80 voor de wat grotere produkten. De verzendkosten voor pakketten is vastgesteld op €6.95, wij versturen uw pakket aangetekend. Alles wat niet door de brievenbus past, sturen wij sowieso via een pakketdienst.
De verzendkosten zijn nooit hoger dan €6.95 ( buitenland uitgezonderd)

 

  • Retourzending

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dient dit te gebeuren in de orginele onbeschadigde verpakking. U kunt producten tot 14 dagen na ontvangst terugsturen, uw betaling wordt dan binnen maximaal 14 dagen na afhandeling van uw retourzending teruggeboekt. Dit geldt niet voor zakelijke leveringen. De kosten voor het retourzenden dient u zelf te betalen, deze worden niet vergoed. Zorg voor voldoende frankering, retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande, kunnen we helaas niet in behandeling / ontvangst nemen. U dient in uwretourzending middels de link "retourneren" of " herroeping" aan te melden. U krijgt van ons dan een retournummer. Heeft u geen account of heeft u vragen, neem voor het retourzenden altijd eerst contact met ons op, bij voorkeur per mail, maar het kan ook per telefoon (kan echter door drukte minder opgenomen worden).


Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende termen:

- Goed verpakt, in originele verpakking, met alle daarbij horende onderdelen, dus ook plasticzakjes en karton, het produkt moet her-verkoopbaar zijn.

- Het produkt mag geen rooklucht bevatten van bv sigaretten, pijp of sigaren.

- Het dient voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar onderstaand adres.

- U dient een ingevulde retourbon / herroepingsformulier bij te sluiten, en belangrijk, uw gegevens en factuurnummer invullen.

-Uw aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op het door ons bekende rekeningnummer. Voor de zekerheid zou u die nog kunnen vermelden.

Na deze 14 dagen kunt u het produkt niet meer ruilen of retourneren, dan is de koopovereenkomst een feit. Als u gebruik maakt van email, dan graag onder vermelding van uw klantnummer en ordernummer.


CheapyCheapy.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij CheapyCheapy.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. CheapyCheapy.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Adres retourzendingen:

Webshop CheapyCheapy.nl

Desertosingel 89

2909PA Capelle aan den IJssel