Top

Klantenservice

CheapyCheapy.nl | Klantenservice
 

Verzending en bezorging
Wanneer kan ik mijn bestelling van CheapyCheapy.nl ontvangen?
Bestellingen worden na betaling direct in behandeling genomen. De verwachte levertijden staan bij het desbetreffende artikel. Dit zijn slechts richtlijnen, maar over het algemeen worden bestellingen tussen 1 en 5 werkdagen geleverd.

Wij verzenden met PostNL en  DHL, hoe lang duurt dat?
Zoals u hierboven ook kunt lezen, over het algemeen worden bestellingen tussen de 1 en 5 werkdagen geleverd, de verwachte levertijden staan bij het desbetreffende artikel.

Niet thuis? Wat te doen als PostNL of DHL is langsgeweest.
Voor PostNL geldt, dat uw bestelling na een mislukte eerste aflevering, deze op het postkantoor kunt ophalen. U dient wel een ID mee te nemen.
Voor DHL geldt, dat deze een briefje in de brievenbus stopt, daar staat het telefoonnummer op, 0800-0552, waarna u een nieuwe afspraak kunt maken. U dient dan natuurlijk wel thuis te blijven. Het af laten leveren op een ander adres (buren e.d) of op de werkplek, behoort ook tot de mogelijkheden.


Wat zijn de verzendkosten voor Nederland, en Belgie?
Tijdens het bestelproces kunt u al zien wat de verwachte verzendkosten zijn. Tijdens het afrekenen ziet u de daadwerkelijke verzendkosten, en deze lopen grotendeels gelijk met de tarieven van PostNL.
Brievenbuspost van € 0,68 tot 3,85
Pakketten worden verzonden a €6,95 - met track en trace nummer.
U kunt dit ook nalezen op onze "verzendkosten pagina"


Verzenden jullie alleen naar Nederland?
Nee, wij verzenden in principe overal ter wereld. Dus als u een cadeau vanuit Nederland, naar bv Canada wilt versturen, dan kan dat ook.
 
Ruilen en retourneren
Wat is de afkoelingsperiode (zichttermijn) bij CheapyCheapy.nl?
De afkoelingsperiode is de wettelijke 14 dagen. De consument kan de koop binnen 14 dagen ontbinden en heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden. Dit is conform onze algemene voorwaarden die opgesteld zijn door Webshop Keurmerk. Uw zichttermijn gaat in op moment dat u het heeft ontvangen.

Ik wil het artikel terug sturen / retourneren, hoe te handelen?
Als het artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u dit kenbaar maken door een retour verzending aan te maken. 
 • Er dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden via het retourformulier
 • De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden.
 • De retourartikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Indien een verpakking beschadigd of aangebroken is, kan CheapyCheapy.nl een bedrag in mindering brengen op de restitutie.
 • Artikelen, zoals in-ear hoofdtelefoons en verder alle artikelen die uit hygiënisch oogpunt worden besteld, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet retour genomen worden.
 • Onverkoopbare artikelen kunnen niet retour genomen worden.
 • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.
 • Op de retourzending dient duidelijk het retournummer vermeld te staan.
 • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant.
 • Verzendkosten zijn voor de koper
 • De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 
Hoe een retourzending aanmaken
Wanneer u een product wilt terugsturen, kunt u gebruik maken van dit retour-formulier. U vult alle gegevens in, en verstuur deze door op de button "verzenden"  te klikken. U krijgt van ons een bevestiging van deze retouraanmelding. Stuur uw product pas retour nadat wij u een retournummer hebben toegestuurd. Zonder dit nummer kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zult u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort krijgen op de door ons bekende rekeningnummer.

Adres retourzendingen:
Webshop CheapyCheapy.nl
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel


Ik wil het artikel ruilen, wat te doen?
Ruilen is altijd mogelijk, binnen 14 dagen na ontvangst. We nemen aan dat u na uw zichttermijn het artikel wilt behouden. U kunt contact opnemen via het contactformulier om een aanvraag tot ruiling van uw bestelling aan te vragen.

Meer informatie over ruilen en verzending
 

 
Veilig betalen
Wij hebben diverse betaal-mogelijkheden in onze webshop. U kunt gebruik maken van iDeal, PayPal, Overboeking via eigen bank, Rembours, Mistercash / Bancontact (Belgie)
Ebanking (Duitsland)
 • iDEAL
Ideal is de veiligste en snelste manier van betalen, in uw eigen internetbankieren omgeving. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kunt u gebruikmaken van iDEAL.
Het gebruik van iDeal is bij ons gratis.
 
 • PayPal
Paypal is het wereldwijde geaccepteerde betalingsysteem
Nog geen rekening bij Paypal, dan kunt u deze makkelijk openen op de website van Paypal
Met Paypal kunt dan geld overmaken naar iedereen die ook paypal heeft. CheapyCheapy.nl ondersteunt ook betalingen via Paypal. U ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking, en ook het transactienummer. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, of bij voldoende, van uw Paypal saldo.
Zodra wij uw bestling binnen hebben, wordt deze door ons verwerkt.


Wij rekenen voor betalingen via PayPal geen kosten
 
 • Mistercash / Bancontact
Bancontact / MisterCash is het "Belgische iDeal. Alleen Belgische klanten kunnen gebruikmaken van Mistercash / Bancontact. Zodra wij uw betaling binnen hebben, wordt uw bestelling verwerkt.

Wij rekenen voor het gebruik van Mistercash / Bancontact geen kosten.
 • Direct eBanking
DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet DirectEbanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.
Direct eBanking is a international online banking system. Direct eBanking is available for our customers from Germany, Belgium, Switserland, Austria, United Kingdom and France.


Zie ook de uigebreide informatie op onze "betalen" pagina.

Garantie
Onverminderd de rechten en vorderingen die de koper op grond van de wet toekomen, geeft CheapyCheapy.nl de volgende specifieke garanties:

 • Alle producten hebben een garantietermijn van 12 maanden.
Om in aanmerking voor garantie te komen, kunt u een email sturen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op hoe wij de garantie gaan afwikkelen.


Klachten?
Het kan altijd gebeuren dat u een klacht heeft, en of dat nu over de bezorging is, of over het artikel, wij nemen elke klacht serieus.
U kunt uw klacht kenbaar maken door gebruik te maken van ons klachtenformulier, en u daarin zo duidelijk mogelijk vertellen wat u klacht inhoudt.
Wij bevestigen uw verstuurde email binnen 24 uur, en komen binnen 72 uur hier op terug met een oplossing. Aangezien iedere klacht, hoe klein ook, eerst bekeken dient te worden, willen wij u zo goed mogelijk daar over informeren.

 • Wat te doen als uw klacht niet naar tevredenheid wordt afgehandeld?

CheapyCheapy.nl is lid van de Stichting Webshop Keurmerk en respecteert het Keurmerk-code van de Stichting Webshop Keurmerk. Wij willen u er op wijzen dat indien u van mening bent dat de klacht door ons niet naar behoren wordt opgelost of onderzocht, u te allen tijde een beroep kunt doen opeen bemiddelende rol van de Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie SGC. Tenslotte willen wij alleen tevreden klanten.

 Als uw vraag hierboven niet staat vermeld, neem dan contact op via het contactformulier.


Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Eventuele fouten voorbehouden.