Top

Betalen

Hoe kunt u betalen bij CheapyCheapy.nl


Betalen met iDeal

Betalen via het bekende iDeal betalingsysteem.

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Nu ook voor mobiele gebruikers is het snel afrekenen een feit, want uw bestelling kunt u met uw (ING) app direct betalen.
 
 

Betalen met Paypal
 
International payments by PaypalVia Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U kunt inloggen op uw Paypal account en een paar klikken verder heeft u betaald. Na betaling zullen wij uw bestelling klaar maken voor verzending.
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Via www.paypal.com kunt u inloggen op uw paypal-account en betalingen doen aan ons.
 

Betalen met MisterCash
 
Belgische klanten kunnen betalen middels BanContact / Mister CashMet Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop.
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
 

Betalen met DirectEbanking
 

German customers can be make payments bij Direct eBanking.

DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet DirectEbanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.
U ziet altijd onze bedrijfsnaam staan als begunstigde, dat is:
Mobile Interactive Services
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
 

Betalen met CreditCard van Mastercard en Visa
 
Betaling maken via Mastercard en VisacardU kunt in onze webshop ook betalen via de creditcard van Mastercard en Visa. U selecteer dan ook  de optie Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U selecteer dan dat u met de creditcard wilt betalen, u vult de gegevens in en een paar klikken verder heeft u betaald. Ook hier geldt, u bent op een beveiligde website van paypal bezig, en dat staat voor veiligheid voor u. Kijk altijd of het adres begint met https:// en of er een slotje of een groen balk zichtbaar wordt.
 

Pinnen en contactloos betalen bij afhalen of op locatie


Pinnen? Alleen op locatie en afhalenAls webshop willen we graag de mogelijkheid bieden als klanten in de buurt zijn, of, in beperkte mate, en op afspraak, de mogelijkheid bieden om zonder cash geld, de bestelling op te halen.
Binnenkort, zo half November 2015 kunnen we deze optie ook aanbieden aan onze klanten. Zoals gezegd, willen wij niet dat u met cash geld over
Nu ook contactloos betalenstraat loopt, en zo het een stuk veiliger wordt. U kunt met iedere bankpas betalen waar het Meastro logo op staat, verder accepteren wij creditcards van Mastercard en Visa, en, we accepteren sinds kort ook de V-PAY kaart. Deze kaart is een product van Visa Europe en is een nieuwe Europese betaalkaart die uitsluitend gebruik maakt van chip en pin. Banken uit heel Europa geven nu al V PAY-betaalkaarten uit. Soms worden de kaarten uitgegeven alleen met het V PAY logo erop, in andere instanties wordt V PAY uitgegeven in combinatie met het bestaande binnenlands betaalproduct. Hiermee creëren ze een open en meer consistente Europese debetmarkt. V PAY-betaalkaarten kunnen veilig worden gebruikt in miljoenen (web)winkels en geldautomaten in heel Europa. Maar, voor bedragen onder de €25,- kunnen we nu ook contactloos doen. Houd simpel uw betaalpas boven het apparaat en u heeft binnen een paar seconden betaald.
 

  

Betalen via een overschrijving van uw eigen bank

Betaling via eigen bank of giro overschrijving Wilt u liever betalen via eigen bank of giro overschrijving, dan kunt u daar onze gegevens voor gebruiken. De gegevens staan in de orderbevestiging die u toegestuurt krijgt als u een bestelling plaatst. Als u betaald met een giro of bankoverschrijving, kan dit soms leiden tot vertraging, omdat de kans bestaat dat niet iedere betaling direct wordt overgeboekt.Betalen aan de deur met de PostNL rembours service

Betalen aan de deur, met de PostNL rembours service.Als u door wat voor reden dan ook, niet online wilt, of kunt betalen, dan kunt u altijd nog kiezen om uw bestelling onder rembours te sturen. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden, en ook zal de levertijden iets langer zijn, dan aangegeven. Bestellingen onder rembours kunnen niet naar een postbus gestuurd worden.


Uw gegevens zijn veilig.
Als u bij ons uw gegevens achter laat om een bestelling te doen, zijn deze beveiligd tegen "meeluisteren" door anderen. U kunt dit zien, afhankelijk van welke browser u gebruikt, komt hier een slotje, een groene balk of een groen slotje in de adresbalk.
De gegevens word versleuteld over het internet verzonden, zodat niemand dit kan zien.
Veilig voor u als klant.

Update 28-11-2015